Wiratunggallegacy Fans
 
HomePortalRegisterLog in

Share
 

 Komik apa korang tengah baca sekarang?

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32
AuthorMessage
Wunan Ultimate
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Wunan Ultimate

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Tiada

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $1,222,200 /$ 3,730,400
Number of posts : 68012
Senjata Utama : p. juara Tempur Pemusnah III

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptyTue Nov 29, 2011 10:04 am

bila ko gi tganu :wah:

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empaya11
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Wubelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Wtlban10
__________________________________________________________________________________________
Back to top Go down
Pencari Langit
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
Pencari Langit

Moderator

Level : Tahanan/Banduan
($) : $ 5,854,850 / $6,586,850
Number of posts : 46392
Senjata Utama : JT- Dewa Dewi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptyTue Nov 29, 2011 11:52 am

Setau aku die orang kuantan cuma aku penah jupe sekali jer kat klang die ni kawan si wutet cute draw

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 1_copy10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Banner10
Back to top Go down
Lima_Dekad
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
Lima_Dekad

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Tiada

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 998,900 / $ 1,998,900
Number of posts : 15439
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptyTue Dec 27, 2011 10:58 pm

aku baca zetman Smile

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Banner12
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 BannerEBD-1
ORIGIN OF TRAITOR MIAHAHAHA

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12649Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1268Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12650Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12626Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1269Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1267Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1272Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12635
Back to top Go down
Pencari Langit
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
Pencari Langit

Moderator

Level : Tahanan/Banduan
($) : $ 5,854,850 / $6,586,850
Number of posts : 46392
Senjata Utama : JT- Dewa Dewi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptyFri Dec 30, 2011 1:30 pm

aku bca manga gantz

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 1_copy10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Banner10
Back to top Go down
Lima_Dekad
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 850,000HP
Lima_Dekad

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Tiada

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 998,900 / $ 1,998,900
Number of posts : 15439
Senjata Utama : JT-Dreamaker

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptySun Jan 08, 2012 7:33 pm

aku tengah baca on9 reading manga :nose

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Banner12
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 BannerEBD-1
ORIGIN OF TRAITOR MIAHAHAHA

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12649Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1268Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12650Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12626Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1269Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1267Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons1272Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 AddEmoticons12635
Back to top Go down
Pencari Langit
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 980,000HP
Pencari Langit

Moderator

Level : Tahanan/Banduan
($) : $ 5,854,850 / $6,586,850
Number of posts : 46392
Senjata Utama : JT- Dewa Dewi

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptySat Jan 14, 2012 8:50 pm

aku sedang menyemak manga D-gray man

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 1_copy10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Banner10
Back to top Go down
Light Yagami
89 Petala Langit (890,000HP)
89 Petala Langit (890,000HP)
Light Yagami

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Tiada

($) : 100
Number of posts : 942

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue0/0Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Left_bar_bleue0/0Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty_bar_bleue  (0/0)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 EmptyFri May 25, 2012 1:52 am

Aku skangni tgh bc komik dr tanahair kita.Stakat ni aku br je abis bc Kartini karya tembakau.Lani tgh bc Liga pendekar plak.Layan gak komik2 terbitan Komik-M ni
Back to top Go down
Sponsored content




Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 32 Empty

Back to top Go down
 
Komik apa korang tengah baca sekarang?
Back to top 
Page 32 of 32Go to page : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Other HK's Comics-
Jump to: