Wiratunggallegacy Fans
 
HomePortalRegisterLog in

Share
 

 Komik apa korang tengah baca sekarang?

Go down 
Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32  Next
AuthorMessage
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Nov 22, 2009 6:25 pm

aku tgh llayan gempak bru nie huhuhu

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyMon Nov 23, 2009 1:03 pm

aku tgh layan raja rimba plak

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyWed Nov 25, 2009 12:31 am

aku tgh layan chronicle GOW ni walaupun dlm bahasa jepun aku blasah jer huhu :nuu:

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Zuten
97 Petala Langit (970,000HP)
97 Petala Langit (970,000HP)
Zuten

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 12,000/12,000
Number of posts : 3709
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue5/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (5/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue0/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (0/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyWed Nov 25, 2009 9:15 am

asal xpenah jumpe komik dr arab saudi ek?
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyWed Nov 25, 2009 9:15 am

god of war ke bro?
tgh layan One Piece skang

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Nov 29, 2009 2:33 am

yeps god of war...dia nye artwork dan gmbr² len

haaa blk kg nie best laa plak layan WT...WTP ...infiniti dn skodeng blk buku lam² aku cm solarlord (kasi ma jeles)

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Nov 29, 2009 9:55 am

aku ada dragonman 5 isu bro..xjeles pon :nose

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Fawwaz93
93 Petala Langit (930,000HP)
93 Petala Langit (930,000HP)
Fawwaz93

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tiada

Level : 3 - Panglima Empayar
($) : 41,600/41,600
Number of posts : 1302

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue0/0Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (0/0)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue0/0Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (0/0)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Nov 29, 2009 3:40 pm

g3 disember 2009... bukan komik tapi humor...
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Nov 29, 2009 10:33 pm

tgh baca wira tunggal zaman2 Kegemilangan Wunan jahat..time ni aku rasa wira tunggal paling best..

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyTue Dec 01, 2009 12:49 pm

dik fawwazz...kora ko bca komik jgk laa dlm g3 pun ader katun jgk...

heh tak jeles yer.....

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyTue Dec 01, 2009 7:43 pm

hehe tak pon bro..aku jeles ko da kawen cute draw

aku tgh baca komik wira tunggal lama lagi skang

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyThu Dec 03, 2009 7:40 pm

hehe takpe nanti masa ko lak kawen huhu

emm aku bru selesai bca cakar sakti bru

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyThu Dec 03, 2009 8:27 pm

heh baca ngan bini ke

aku tgh layan The King ngan One Piece baru

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyFri Dec 04, 2009 1:09 am

emm bca soramg jer laa heh....

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyFri Dec 04, 2009 10:12 am

hehe skang takleh baca komik je bro
da ada tanggungjawab

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyFri Dec 04, 2009 1:46 pm

emm smbl bca kitab laaa hahah

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptyFri Dec 04, 2009 2:36 pm

wahahha
aku tgh baca falsafah neraka miahaha

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySat Dec 05, 2009 11:17 am

maklum laa aliran neraka kan

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySat Dec 05, 2009 2:15 pm

heh jangan terpesong sudah

akhirnya dapat layan WTF 17 :cry2

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySat Dec 05, 2009 11:05 pm

yer tak terpeseong....

yer aku pun bru bli td bersama gempak yg bru

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Dec 06, 2009 10:35 am

heh mmg best tgk Harimau Kumbang

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Dec 06, 2009 11:07 am

smrt btl kucing merah nie huhu

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Dec 06, 2009 12:16 pm

bini pun cun...heh

skang tgh sambung saga wira tunggal lama aku.mula dari kematian wunan baik
bagi aku tu prime time wira tunggal
cover sme cantik nak mampos, cerita dahsyat, toys pun banyak dikeluarkan time tuh

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Dec 06, 2009 6:40 pm

aku lak masa tue msdh di kampung lgi taktau mende...just bli bca smpan huhuh..nk pnjm bayar laa heheh

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 EmptySun Dec 06, 2009 11:36 pm

heh buat bisnes kecil-kecilan
nak baca The King NF baru upload..tapi takde slot rapidshare untuk free user la plak

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Tagbnn10
Back to top Go down
Sponsored content




Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 16 Empty

Back to top Go down
 
Komik apa korang tengah baca sekarang?
Back to top 
Page 16 of 32Go to page : Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 24 ... 32  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Other HK's Comics-
Jump to: