Wiratunggallegacy Fans
 
HomePortalRegisterLog in

Share
 

 Komik apa korang tengah baca sekarang?

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next
AuthorMessage
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptyFri Aug 21, 2009 2:32 am

hoho balik kampung nnt balun komik2 lama koleksi kau la nnt

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptyFri Aug 21, 2009 2:58 am

yer aku rasa nk bawk ke cnie jer bsn˛ leh bca huhu

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptyFri Aug 21, 2009 9:46 am

bwak jgn x bawak PQ warrior

Aku baru abis baca Public Enemy I akhirnya...thank you projek pendekar laut :cry2

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
DarK^ZoGuN
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
DarK^ZoGuN

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 98,500 / $ 98,500
Number of posts : 11569
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptyFri Aug 21, 2009 1:50 pm

Maharaja Asura wrote:
bwak jgn x bawak PQ warrior

Aku baru abis baca Public Enemy I akhirnya...thank you projek pendekar laut :cry2

hahaha,mak rockerzinc lagi ganas dari bapa dia,gila betul...
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 1:19 am

haha aku bis bca ckr sakti td...kelakr gila epsd ni huhu

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 2:24 am

huhu Dark pun da abis baca nicee~

aku baru beli koleksi Guruh Badai complete..nak layanzzz :whistle:

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 3:29 am

yg 1st ker emmm kalau ko ader scanner tlg uplod 1 gmbr utk budak GB tue

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 3:52 am

hoho aku akan cuba tp jgn mengharap sgt bro~ miahaha
haah yg 1st, yg 2nd nye aku download baca mmg betul cam korang cakap,cam hampes
ada gak tadi tp takmo beli

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 11:06 am

yg 2nd takyah bli laa tak best huhu...

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
DarK^ZoGuN
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
DarK^ZoGuN

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 98,500 / $ 98,500
Number of posts : 11569
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 12:38 pm

[quote="Maharaja Asura"]hoho aku akan cuba tp jgn mengharap sgt bro~ miahaha
haah yg 1st, yg 2nd nye aku download baca mmg betul cam korang cakap,cam hampes
ada gak tadi tp takmo beli[/quote

nasib la kau x beli GB 2nd tu,memang x berbaloii la beli,hhaha
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 12:41 pm

btl tu bli yg 1st gmbr pun cun

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
DarK^ZoGuN
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
DarK^ZoGuN

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 98,500 / $ 98,500
Number of posts : 11569
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 12:42 pm

Pai Quenqon wrote:
btl tu bli yg 1st gmbr pun cun

kalau 1st memang x rugi,memang best..kenapa la 2nd tu x best.heheehe
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 1:07 pm

ntah laa dah la tk kene langsung...dah sumer watak mati dlm yg 1st

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 5:48 pm

Cis yg sedih aku da tau ending GB1 dari korang :run

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 8:11 pm

baik ko bca dan wat kesmpulan huhu..bru ader feel

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 11:22 pm

hmm skrg baru nak masuk jilid keempat
baca slow2 baru layan

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 11:48 pm

hehe tau takper...byang bulan pun smart gak cm sang hitam pun ader hahah

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySat Aug 22, 2009 11:56 pm

hmm watak tuh tak muncul lagi

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 12:10 am

opps spoiler lagi heheh...bca laa dlu...dia dah jmper aweks lama dia dah ker yg besisik komodo

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 12:14 am

demmit da da da da da aku bunuh kau PQ :crush

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 12:24 am

cute dreams oooww so sweet huhu....

ko bca epsd brper dah nie

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 12:52 am

takmo gtahu!!!!aku takmo!!!! :crush

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Maharaja Asura
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Maharaja Asura

Moderator

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : 2,251,100/6,446,600
Number of posts : 50281
Senjata Utama : Senjata Nano

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 4:27 am

aku da abis baca GB..ending dia mmg buat aku rasa cam Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 46374 :crush

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 KPD3
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Bannerma
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Mabelt10
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Tagbnn10
Back to top Go down
Pai Quenqon
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 990,000HP
Pai Quenqon

Super Moderator

Level : 8 - Dewa Tempur
($) : Bankrupt
Number of posts : 53972
Senjata Utama : Juara Tempur

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 1:56 pm

haha ko akan tertnya˛ akhrnye haha huhu

________________________________________________
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Quenqo10

LIVE FOR NOTHING...OR DIE FOR SOMETHING
Back to top Go down
DarK^ZoGuN
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
99'Petala'Langit Aliran'Kuasa 730,000HP
DarK^ZoGuN

Level : 4 - Jaguh Handalan Empayar
($) : $ 98,500 / $ 98,500
Number of posts : 11569
Senjata Utama : Tiada Senjata

Profile Jaguh
Tahap Kesempurnaan:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)
Penghayatan Kuasa:
Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Left_bar_bleue100/100Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty_bar_bleue  (100/100)

Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 EmptySun Aug 23, 2009 2:14 pm

Maharaja Asura wrote:
demmit da da da da da aku bunuh kau PQ :crush

hahaha,relax MA...
Back to top Go down
Sponsored content




Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty
PostSubject: Re: Komik apa korang tengah baca sekarang?   Komik apa korang tengah baca sekarang? - Page 5 Empty

Back to top Go down
 
Komik apa korang tengah baca sekarang?
Back to top 
Page 5 of 32Go to page : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 18 ... 32  Next

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Wiratunggallegacy :: Perbincangan Komik Hong Kong /Hong Kong comics Discussion :: Other HK's Comics-
Jump to: